Tampereen kampuslaarit: Kolmas viljelykesä avattu

Tampereen yliopiston laariviljelmien kolmas viljelykesä on avattu! Kahdessa ensimmäisessä tapaamisessa on käännetty maata, lannoitettu, istutettu uusia kasveja ja levitetty harso taimien suojaksi. Itsekseen kasvanutta raparperisatoa on jo kerätty. Viljelykierron mukaisesti pavut ja herneet laitettiin nyt eri laariin kuin viimeksi, samoin juurekset ja vihannekset istutettiin tällä kertaa eri laareihin kuin viime kesänä.

Kampusviljelyyn ovat tervetulleita mukaan kaikki uudet ja vanhat viljelijät. Mukaan viljelyihin pääsee ihan vain tulemalla paikalle (Google Maps) viikkotapaamiseen, jonka ajankohtaan voi tässä vaiheessa itsekin vielä vaikuttaa äänestämällä Doodlessa. Siellä sovitaan myös kasteluvuoroista.

Kampusviljelyn kuulumisista pysyy kärryillä liittymällä Facebook-ryhmään tai sähköpostilistalle:

Listalle voi liityä lähettämällä viesti osoitteeseen listserv(at)uta.fi. Viestin otsikkorivi jätetään tyhjäksi ja itse viestiksi kirjoitetaan:

SUBSCRIBE kampusviljely Etunimi Sukunimi

Kuvia tältä vuodelta ei vielä ole, mutta niitä odotellessa voi fiilistellä kuvia viime syksyn sadonkorjuujuhlista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>